Här visar jag lite mer saker gjutna av betong, både nya och gamla saker..

Jag fick lite fler idéer då jag gjorde betongmattan, eftersom mattan gick sönder lite och inte var så dyr så klippte jag mindre bitar av den och gjöt i en rund form. Tycker alltid det kan vara bra med trampstenar i rabatterna. Här har jag mest lagt ut dom på prov, ska gräva ner dom lite sen..

 En med ett annat mönster..

 Så gick jag till verket :o)

Ovanför den är ett annat projekt. Ni vet de här plasturnorna som finns på plantmarknaderna, jag stod och tittade på en sådan en dag och tänkte… en sån i betong?… och det gick ju…

 Visst blev de väl söta?

 Jag gjorde en mindre först, foten fastnade av nån anledning så jag fick karva lite och det syns men det är ju alltid nåt med de första man gör…man lär sig genom att prova!

 

 Den större… här kärvade ovandelen så kanterna är inte så jämna på den upptill. Det är alltså två delar man gjuter i. Ta en billig första gången om du ska prova för man får räkna med att ha sönder ”formarna”. Ta gärna en sådan med ”räfflor” på insidan, alla har inte det..

 Här är en bild igen på betongmattan där den nu har hamnat i trädgården.. Det lär nog blir fler framöver. Jag tycker de blev fint!

 Betongpumpa som jag gjöt i fjol och en liten lykta där jag gjutit nederdelen..

 Här har jag rotat i barnens sandlåda igen… grejer från i fjol..

 Ibland hittar man plastkrukor med lite rolig form, den till höger var faktiskt en plastbytta till potatissallad jag köpte i somras..

Säger hejdå med denna bild! Hoppas vi ses igen!

Annonser