Gokväll!

Har legat lågt ett tag igen med bloggen men inte med pyssel-makeriet och tänkte det var kanske dags för lite nya bilder… idag blir det några tovade saker! Må så gott och tack för era inlägg, det är kul att se någon irrrar sig hit ibland! hihi… välkomna!

Hälsningar Zara

Det har ju varit så sabla kallt både ute och inne. Vi bor ju i ett gammalt hus och har inte moderniteter som golvvärme. Kände att barnen behövde ha tofflor men kunde inte hitta något jag gillade och så kom på…. jag gör egna! Dessa är alltså tovade, har klippt ur sul-mallar som jag plastade in och tovade dessa med ull på. På pojkens har jag nålat dit eldsflammor men flickans kronor klippte jag ur ett styckte tovad ”filt” som jag gjorde. Mycket bättre, som jag sen nålade dit. Tyvärr gjordes båda för tunna så barnen slet ut dom efter en vecka, hål vid tårna! suckar.. Men de var alltså mycket omtyckta så det blir väl bara att kavla upp armarna å göra nya…. ..”bara!” Det var roligt att göra dem men kräver sin lilla tid..

Sedan har dottern länge tjatat på stickade dockkläder å framförallt en mössa till lille dockan så ho inte ska frya ute… ve å fasa, jag kan inte sticka nåt mer avancerat än en halsduk än så länge… jag försökte men det gick inget vidare. Det som blev misslyckat passade en mindre docka… men det var ju fel docka. Men tova…går ju! Så det blev en tovad mössa. Frid åter i vårt hus!

Annonser