Hej!

Ni som läser min blogg och undrar över något, självklart är ni välkomna att ställa frågor! Jag är en glad trädgårdsamatör med för lite tid men jag har roligt i min trädgård och inom en del andra områden! Så jag svarar gärna så gott jag kan på nyfikna frågor! :o)

Med vänliga hälsningar från Zara

Annonser

26 svar to “Gästbok”

 1. Nicklas Says:

  Hej

  Nu har jag lagt upp en gästbok åt dig.

  /nicklas
  (Camillas bror)

 2. Camilla Says:

  Kul att du är igång igen med din blog!
  Längtar tills vi ska gjuta betong tillsammans! Du gör så fina saker!!! 😉 kram

 3. zarap Says:

  Hej å tack för hjälpen att ordna med gästboken!!!
  Ni är snälla ni!!
  Klart vi ska gjuta betong snart! På onsdag ska grannarna åka och handla våra mattor som vi ska gjuta med! Spännande! :oD Kram!

 4. zarap Says:

  Hej! Ni som läser min blogg och undrar över något, självklart är ni välkomna att ställa frågor! Jag är en glad trädgårdsamatör med för lite tid men jag har roligt i min trädgård och inom en del andra områden! Så jag svarar gärna så gott jag kan på nyfikna frågor! :o)

  Med vänliga hälsningar från Zara

 5. Ann Says:

  Hej!
  Letade på nätet efter uppslag om betonggjutning och hittade din sida. Vilka ideér!!! Gav mig massor av uppslag. Din betongmatta ska jag kopiera, den var helt underbar. Undrar bara var du köpte ”mattan” som du använde till mönstret. Även dina betongurnor var kanonfina.
  Själv har jag snöat in på möbler i betong. Gjuter just nu pallar och mindre bord samt en hel del grytunderlägg:) Man kan ju fundera på var man ska ställa alla saker. Planerar just för att gjuta en betongskiva till ett nytt köksbord med underrede i ek.
  Tack för många roliga ideér.
  Ann

 6. zarap Says:

  Hej du!
  Välkommen hit! Roligt att kunna inspirera andra!
  Mattan hittade jag på något lågprisställe, i Örebro var det nog Lågprismagasinet (heter det så?) Men de kan säkert finnas på fler ställen, men leta först för ibland är de rätt dyra – kring 100-150 kr och det känns kanske lite onödigt för nåt man ska slänga betong på ;o) Rusta kan ha också! Låter spännande med betongmöbler – låter som ett stort och bra tungt projekt! Du har inga bilder att visa? Blir nyfiken! Ha en bra dag! Mvh Zara

 7. Tommy Andersson Says:

  Hej!
  Vi bytte frön i höstas och jag lovade dig ett skott från min vita änglatrumpet!
  Min dator kraschade och all epost och allt annat försvann!
  Mejla gärna din adress så skickar jag ett skott när det blir varmare!
  Mvh Tommy!
  Epost: tommysmail@telia.com

 8. Monica J Says:

  Åh vad fina saker du gör i betong!
  Jag och min syster (som är en riktig trädgårds-fantast)har länge velat använda betong till prydnader i trädgården och mär man ser dina skapelser så blir man jätte inspirerad.
  Du är verkligen en konstnärlig begåvning!
  Jag måste visa syrran din sida hon kommer att bli eld och lågor!
  Ha det bra,
  Vh Monica Jansson

  1. Zara Says:

   Oj va mycket beröm, hihi… är lite blygsam av mig, det säger alla – men tack så jättemycket, jag blir givetvis mycket glad och slickar i mig berömmet! Tack tack! Mvh Zara

 9. Nina Says:

  Vilka härliga inspirerande sidor du har !! Har suttit och sträckläst länge nu, man får ju lust att springa ut i trädgården och börja pyssla direkt 🙂 Återkommer gärna till dina sidor och ser vad du har för nya intressanta projekt.
  Mvh
  Nina i Borensberg

  1. Zara Says:

   Välkommen tebaks! ;o))Mvh Zara

 10. Eva Says:

  Hej
  Underbara krukor på fot! Jag är helt fast i betongpysselvärlden och ska nu ge mig på krukor på fot. Förstår att man måste gjuta i två delar men hur sätter man ihop dem?? Hur gör du?
  Är inne på din sida o kollar emellanåt o tänkte själv göra färdigt min blogg…. men tiden finns inte riktigt.
  Ha det så gott.
  Kram Eva

 11. Zara Says:

  Hej!
  Kul att du gillade krukorna! De är i två delar, så man gjuter dom var för sig och sen är det som
  två pussel-delar. I allafall på den modell jag gjöt i. Hoppas det funkar för dig, annars får du höra av dig! Förstår det där med blogg, man hinner inte riktigt allt man vill… Kram Zara

 12. Rusan Says:

  Hej!

  Tack söta du för kommentaren hos mig och vilka helt underbara saker du gör, de tovade tofflorna är ju fantastiska. Började också att gjuta i betong i somras och har också gjort adventsljusstaken. Vad använde du för att göra formen till den snirkliga ljusstaken, försökte med lera men det blev inte bra och det var superdyrt att köpa formmassa på Decorima?

  Ja, det är ju superroligt att kommunicera med teckenspråk, våra barn har ju hörapparater och vi använder slinga men vi använder också tecken som stöd i allra största utstreckning.

  Ha det gott!

  Kram Rusan

  1. zarap Says:

   Hej!!
   Kul att du hittade hit, välkommen! Undrar om det blir rätt nu att svara dig på ”min” sida?… jag är så oteknisk.. ;o/ Ett rent under att jag har en blogg och fixar bilder till den!
   Min sambo och mina barn är hörande men vi kör tvåspråkigt här hemma, dvs både tal och teckenspråk parallellt..
   Ljusstaken ja, det var väl den andra eller tredje som lyckades. Jag har en träljusstake från Indiska som jag vågade offra (men den tog ingen skada), oljade in den och tog sen transparent silikon från bygghandeln och en mängd tålamod… kladdigt värre men det går med lite idéer. Tog ca 1/2-1 cm lager silikon-kladd och lämnade botten ”öppen”. Jag fäste en krok från början i botten så jag kunde hänga upp den på tork. Sedan kunde jag omöjligt kränga av den så fick skära upp på sidorna lite och få ut ljusstaken. Sen surrade jag ihop den igen med snören och fyllde med betongmassa… den första gick av pga den smala halsen så nästa fick ett kraftigt ståltråd genom ”kroppen”… SÅ! jätteenkelt, hihi…. Lycka till om du försöker!
   Hörs gärna igen!
   Ha det så bra! Vänliga hälsningar Zara

   1. Rusan Says:

    Tack snälla du för instruktionen. Nu måste jag köpa silikon och absolut prova igen!

    Ha det gott!

 13. Carina Says:

  Såg att du var lite inne på betong.
  Vill ha en trädgårdsdinosarie typ Brachiusarius i min trädgård.(gillar inte tomtar).
  Har du några bra tips att på hur man gör eller var man skall vända sig för tips.Har testat en göra en gips form men får inte till det riktigt,Tacksam för tips.
  mvh Carina


 14. Hej!!Kul att du hittade hit, välkommen! Undrar om det blir rätt nu att svara dig på ”min” sida?… jag är så oteknisk.. ;o/ Ett rent under att jag har en blogg och fixar bilder till den!Min sambo och mina barn är hörande men vi kör tvåspråkigt här hemma, dvs både tal och teckenspråk parallellt..Ljusstaken ja, det var väl den andra eller tredje som lyckades. Jag har en träljusstake från Indiska som jag vågade offra (men den tog ingen skada), oljade in den och tog sen transparent silikon från bygghandeln och en mängd tålamod… kladdigt värre men det går med lite idéer. Tog ca 1/2-1 cm lager silikon-kladd och lämnade botten ”öppen”. Jag fäste en krok från början i botten så jag kunde hänga upp den på tork. Sedan kunde jag omöjligt kränga av den så fick skära upp på sidorna lite och få ut ljusstaken. Sen surrade jag ihop den igen med snören och fyllde med betongmassa… den första gick av pga den smala halsen så nästa fick ett kraftigt ståltråd genom ”kroppen”… SÅ! jätteenkelt, hihi…. Lycka till om du försöker!Hörs gärna igen!Ha det så bra! Vänliga hälsningar Zara
  +1

 15. Helen Says:

  Hej
  Vilka fina betong-daker du gör!
  jag undrar om du gör silikonformar till dina ljusstaker eller hur du får ihop dom?!

 16. Helen Says:

  Oj.. nu läste jag mer.. och fick svar på frågan.. men jag tycker fortfarande dina saker är väldigt fina.
  hejhej

 17. Anna Klingemark Says:

  Hej!

  Så rolig läsning:) Gillade verkligen ”mattan” av betong men det som gjorde mig mest nyfiken och som jag gärna vill prova göra är de fina fotavtrycken i betong. Hittar ej, men du kanske redan har beskrivit hur du gick till väga? Hoppas på tips!

  Mvh Anna

 18. jossan Says:

  hej råkade snubbla in på din blogg o ja vart inte besviken:) du ska vara stolt över allt fint du gjort

 19. harald Says:

  hej
  mycket gott på din sida. jag googlade på pelargon: Crocodile och hamnade här. kan du tipsa hur jag får fatt den
  harald

 20. net Says:

  As a internet resource for organizations and technological innovation enthusiasts to follow the latest and greatest improvements in Unified Communications, IP Telephony, Hosted Communications and VoIP.

 21. Inga-Lill Johansson Says:

  Hej!
  Jag har letat upp dina fina gipsfigurer och blev väldigt imponerad av dem. Vi ska göra varsitt gipsdjur imorgon på fritids på Mohedaskolan och ha dina bilder som förebilder för våra små alster. Om du vill tar jag gärna några bilder så att du kan se hur du har inspirerat våra elever i F-3.

 22. Martina Says:

  Vad underbart att få se all bilder och bli inspirerad! Jag vill så gärna göra fotcementavtryck sedan jag sett dem på din blogg. Hur har du gjort? Tack för all inspiration!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s